În această perioadă cartea cadou este Poezii din copilărie. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
Livrarea comenzilor se face numai în zilele lucrătoare (luni-vineri, orele 9-17).


„Călătorie printre ierburi și lumină” — premiul I la categoria „Cărți pentru copii” din cadrul expoziției „Cele mai frumoase cărți” 2013

Calatorie printre ierburi si lumina

"Călătorie printre ierburi și lumină", de Iulia Iordan, cu ilustrații de Cristiana Radu, a primit premiul I la categoria „Cărți pentru copii” din cadrul concursului „Cele mai frumoase cărți”, ediția 2013.

 

Ne bucurăm că, după "Stejarul pitic, cel mai bun tătic", nominalizată în aprilie 2013 la Gala BUN DE TIPAR, o altă carte a noastră a fost selectată la un important concurs din domeniu.

 

Lista completă a premiilor o puteți vedea aici:

http://celemaifrumoasecarti.ro/premii-2013/

 

Iulia Iordan — povestea cărții:

http://www.carteacopiilor.ro/blog/poveste-despre-luli.html

 

Cristiana Radu — câteva gânduri despre ilustrația de carte pentru copii

http://www.carteacopiilor.ro/blog/cristiana-radu-bologna-children-book-fair-2013.html

 

 

 

 

Comentarii: 6.

Alexandra28 noiembrie 2013, ora: 20:18
Felicitari! De ce nu sunteti niciodata la BookFest sau Gaudeamus? Sper ca pe viitor sa participati, ca sa putem vedea cartile laolalta, pe rasfoite.
simona25 noiembrie 2013, ora: 05:33
Felicitari!!!
mihaela taralunga31 octombrie 2013, ora: 18:53
Si noi am fost incantati de aceasta lectura, Alexandru chiar mi a cerut sa devenim si noi mici exploratori si sa incercam retetele din carte...
Cristina Popescu30 octombrie 2013, ora: 10:23
Foarte frumoasa cartea, cu ilistratii deosebite si informatii interesante. Rasfoind-o, mi-am adus aminte de copilarie, de bunica si de ierbarul in care puneam diferite plante la presat.
Cristina Popescu30 octombrie 2013, ora: 10:02
Foarte frumoasa cartea, cu ilistratii deosebite si informatii interesante. Rasfoind-o, mi-am adus aminte de copilarie, de bunica si de ierbarul in care puneam diferite plante la presat.
popescu mirela ioana11 octombrie 2013, ora: 16:15
calatorie printre ierburi si lumina - imi place foarte mult , este chiar o calatorie fantastica, in care, te intorci in trecut, in copilarie- e fabulos, parca retraiesti jocuriile copilariei, pur si simplu esti din nou copil- doar te joci si descoperi plante, esti un explorator, un pionier, nu este asa?, de exemplu eu cand eram mica si descopeream o planta sau o floare credeam ca sunt prima din lume care a descoperit-o, te simti liber, toata lumea e a ta, pur si simplu iubesc aceasta carte, am fost la lansarea ei si cum am ajuns acasa am citit-o eu prima, este superba, o ador.

Trimiteți un comentariu și puteți câștiga o carte!

Cele mai interesante și originale comentarii le premiem cu o carte la alegere, expediată gratuit de editură.
 

 

Nume*
E-mail* (nu va fi publicat)
Country
Mă abonez și la newsletter
Vă rugăm să manifestați întotdeauna respect faţă de autorii articolelor și față de ceilalţi cititori care au trimis comentarii. Limbajul folosit trebuie să fie corect şi civilizat. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe. Vă mulțumim!

BLOG: ALTE ARTICOLE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

De ce cărțile ilustrate sunt importante (I)
În 2017, cercetătorii de la Children’s Reading and Literacy Discovery Center (Cincinnati, Ohio, SUA) au au realizat un studiu: folosind scanere RMN, au comparat activitatea celebrală a 27 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în timp […] Mai mult…
„Citește-i iepurașului tău”
Din toamna lui 2018, editura Cartea Copiilor, în colaborare cu Citim Împreună România, derulează campania „Citește-i iepurașului tău”. Pentru că imaginile sunt importante și au puterea de a modela ce gândesc și ce fac oamenii, avem nevoie […] Mai mult…
Tarō Gomi — simplitate și emoție
Ca mulți mari artiști, Tarō Gomi reușește să ofere foarte mult folosindu-se de foarte puțin. Se inspiră de multe ori din lucrurile obișnuite pe care copiii le întâlnesc în lumea lor. Ilustrațiile sale se bazează mult pe sugestie, pe provocarea […] Mai mult…
Copyright © 2007–2021 Editura Cartea Copiilor