În această perioadă cartea cadou este Fabule. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
Livrarea comenzilor se face numai în zilele lucrătoare (luni-vineri, orele 9-17).

Dragi prieteni, în perioada 30 iulie - 15 august vom fi în vacanță. Comenzile înregistrate în acest interval vor fi livrate începând cu 16 august. Vă mulțumim!„Citește-i iepurașului tău”

Concurs de ilustrație

Citește-i iepurașului tău

 

A citi împreună cu copiii, începând de la vârste foarte mici, este unul dintre cele mai eficiente moduri prin care noi, adulții, putem susține dezvoltarea armonioasă și complexă a tinerelor minți care încep, pas cu pas, să descopere lumea. De aceea, din toamna lui 2018, editura Cartea Copiilor, în colaborare cu Citim Împreună România, derulează campania „Citește-i iepurașului tău”.

 

Pentru că imaginile sunt importante și au puterea de a modela ce gândesc și ce fac oamenii, avem nevoie în sprijinul campaniei de materiale vizuale care să reprezinte atractiv și convingător copii și adulți care citesc împreună.

 

De aceea, dragi prieteni ilustratori, vă invităm să participați la concursul „Citește-i iepurașului tău”, concurs al cărui scop este alegerea celei mai inspirate imagini pentru campania noastră de susținere a cititului împreună cu copiii.

 

Pentru înscrierea în concurs trebuie să ne trimiteți prin e-mail (editura@carteacopiilor.ro), până pe 26 mai, o ilustrație pe tema cititului împreună, însoțită de formularul de înscriere pe care îl puteți descărca de aici: Formular de înscriere.

 

Ilustrația poate fi realizată în orice tehnică și ne-o puteți trimite pentru înscriere în orice format uzual. Recomandarea noastră este ca planșele originale (pe hârtie) să fie cel puțin de mărimea A3, iar imaginea să fie concepută nu numai color, ci și cu posibilitatea de a fi transformată ușor într-o variantă la o culoare (negru), deoarece ilustrația aleasă va fi folosită pentru promovarea campaniei noastre pe diverse suporturi (web, materiale tipărite, sacoșe de pânză, obiecte promoționale etc.). Dacă doriți, puteți participa la concurs cu mai multe ilustrații.

 

Premiul pentru ilustrația care va fi aleasă de Cartea Copiilor să reprezinte oficial campania „Citește-i iepurașului tău” este de 1000 de lei net.

 

Alături de ilustrația câștigătoare, vom alege și alte ilustrații dintre cele înscrise, potrivite pentru promovarea cititului împreună. Utilizarea ilustrației câștigătoare și a tuturor celorlalte ilustrații selectate pentru a fi folosite în campania noastră se va face prin încheierea de contracte cu editura Cartea Copiilor, conform legii, și achitarea drepturilor cuvenite.

 

Ilustrațiile înscrise în concurs vor fi expuse sub formă de print în cadrul standului Cartea Copiilor de la Bookfest 2019 (29 mai – 2 iunie), în limita spațiului disponibil.

 

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe 10 iunie. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți și vă dorim tuturor succes!

 

 

Citește-i iepurașului tău

 

Pentru informații suplimentare sau orice alte detalii legate de concurs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la editura@carteacopiilor.ro sau telefonic la numărul 0721149670.

 

„Citește-i iepurașului tău”, de Rosemary Wells

 

Un copil are nevoie de o pădure de cuvinte pe care s-o cutreiere, de o mare de cuvinte în care să se scalde. (Frank Bruni, jurnalist)

 

 

 

Trimiteți un comentariu și puteți câștiga o carte!

Cele mai interesante și originale comentarii le premiem cu o carte la alegere, expediată gratuit de editură.
 

 

Nume*
E-mail* (nu va fi publicat)
Country
Mă abonez și la newsletter
Vă rugăm să manifestați întotdeauna respect faţă de autorii articolelor și față de ceilalţi cititori care au trimis comentarii. Limbajul folosit trebuie să fie corect şi civilizat. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe. Vă mulțumim!

BLOG: ALTE ARTICOLE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

De ce cărțile ilustrate sunt importante (I)
În 2017, cercetătorii de la Children’s Reading and Literacy Discovery Center (Cincinnati, Ohio, SUA) au au realizat un studiu: folosind scanere RMN, au comparat activitatea celebrală a 27 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în timp […] Mai mult…
Tarō Gomi — simplitate și emoție
Ca mulți mari artiști, Tarō Gomi reușește să ofere foarte mult folosindu-se de foarte puțin. Se inspiră de multe ori din lucrurile obișnuite pe care copiii le întâlnesc în lumea lor. Ilustrațiile sale se bazează mult pe sugestie, pe provocarea […] Mai mult…
Elsa Beskow
Familia Elsei Beskow a locuit într-o veche casă de lemn, în Djursholm, în afara Stockholmului. Casa avea o grădină uriaşă, sălbatică, de unde Elsa Beskow se inspira pentru a desena imaginile minunate cu flori și plante. Natura este întotdeauna […] Mai mult…
Copyright © 2007–2021 Editura Cartea Copiilor