Editura Cartea Copiilor - BLOG: Programul de educație parentală<br>Circle of Security

În această perioadă cartea cadou este Spune-mi o poveste. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
Livrarea comenzilor se face numai în zilele lucrătoare (luni-vineri, orele 9-17).


Programul de educație parentală
Circle of Security

Educatie parentala - Circle of Security

 

În perioada 14–17 octombrie 2014, la Cluj, sunteţi invitaţi să participaţi la cursul Circle of Security Parenting. Acest eveniment special este găzduit de Universitatea „Babeş-Bolyai” şi Laboratorul de Psihologia Dezvoltării.

 

Pe parcursul celor 4 zile de curs intensiv vi se oferă şansa unică de a lucra cu unul dintre cei trei autori ai acestui program apreciat la nivel internaţional, Kent Hoffman. Folosind experienţa clinică acumulată în munca lor cu copiii şi părinţii, autorii programului — Glen Cooper, Kent Hoffman şi Bert Powell — au „tradus” pe înţelesul părinţilor teoria ataşamentului şi au pus în practică rezultatele cercetărilor din acest domeniu realizate în ultimele decenii. Ei au conceput un DVD care îi poate ajuta pe toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor (fie ei părinţi, bunici, asistenţi maternali sau educatoare) să înţeleagă cum pot construi o relaţie sigură de ataşament cu cei mici.

 

Acest program nu oferă o serie de tehnici de urmat ci este conceput să sensibilizeze persoanele care îngrijesc copiii şi să le ofere sprijin pas cu pas spre a reflecta la ceea ce fac sau încă nu reuşesc să facă în relaţia lor cu copiii, pentru a oferi acestora legătura afectivă caldă, de care aceştia au nevoie pentru a creşte frumos şi a simţi că sunt valoroşi.

 

„Eşti aici pentru mine şi asta înseamnă că merit” este mesajul pe care îl primesc copiii atunci când sunt crescuţi cu multă dragoste. Toţi părinţii au „setată” în ei nevoia de a oferi multă dragoste copiilor. În încercarea lor de a face „tot ceea ce pot mai bine” în relaţia cu copiii lor părinţii pot ajunge să fie blocaţi de anumite „limite”. Ca formatori, veţi fi învăţaţi cum să susţineţi părinţii să reflecteze la aceste „limite”, să le conştientizeze şi să vorbească despre ele, astfel încât să devină încrezători că pot alege să răspundă sensibil tuturor nevoilor copiilor şi „să fie alături” de ei orice emoţii ar simţi aceştia.

 

În urma cursului, participanţii vor primi certificare în Circle of Security Parenting© şi statutul de formatori pentru părinţi şi alte persoane care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copilului. Cursanţii vor primi DVD-ul suport, manualul şi fişele de lucru în limba română. Cursul va cuprinde 24 de ore de formare şi se va desfăşura în limba engleză.

 

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării:
http://www.devpsychology.ro/evenimente

 

 

 

Trimiteți un comentariu și puteți câștiga o carte!

Cele mai interesante și originale comentarii le premiem cu o carte la alegere, expediată gratuit de editură.
 

 

Nume*
E-mail* (nu va fi publicat)
Country
Mă abonez și la newsletter
Vă rugăm să manifestați întotdeauna respect faţă de autorii articolelor și față de ceilalţi cititori care au trimis comentarii. Limbajul folosit trebuie să fie corect şi civilizat. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe. Vă mulțumim!

BLOG: ALTE ARTICOLE CARE TE-AR PUTEA INTERESA

De ce cărțile ilustrate sunt importante (I)
În 2017, cercetătorii de la Children’s Reading and Literacy Discovery Center (Cincinnati, Ohio, SUA) au au realizat un studiu: folosind scanere RMN, au comparat activitatea celebrală a 27 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în timp […] Mai mult…
„Citește-i iepurașului tău”
Din toamna lui 2018, editura Cartea Copiilor, în colaborare cu Citim Împreună România, derulează campania „Citește-i iepurașului tău”. Pentru că imaginile sunt importante și au puterea de a modela ce gândesc și ce fac oamenii, avem nevoie […] Mai mult…
Tarō Gomi — simplitate și emoție
Ca mulți mari artiști, Tarō Gomi reușește să ofere foarte mult folosindu-se de foarte puțin. Se inspiră de multe ori din lucrurile obișnuite pe care copiii le întâlnesc în lumea lor. Ilustrațiile sale se bazează mult pe sugestie, pe provocarea […] Mai mult…
Copyright © 2007–2020 Editura Cartea Copiilor