În această perioadă cartea cadou este O casă mai mică decât o cutie. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
• Poșta Română: 14 lei, livrare în 8-15 zile lucrătoare

Cum cumpăr – livrarea

Informații despre livrarea prin curier și prin poștă

Toate comenzile din România de minimum 140 de lei sunt EXPEDIATE GRATUIT PRIN CURIER.

Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:

• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
• Poșta Română: 14 lei, livrare în 8-15 zile lucrătoare

Livrarea prin curier

Firma de curierat cu care colaborăm vă va contacta telefonic pentru a stabili cu dv. ziua și ora livrării. Dacă ați ales plata ramburs, la primirea coletului veți achita curierului valoarea comenzii. Livrarea se face în 24-48 de ore (de obicei, a doua zi) în București și în 1-5 zile lucrătoare în restul țării (și în orașele mari coletele ajung, de obicei, a doua zi).

 

Livrarea prin poștă

În România, comanda va ajunge la dv. în 8–15 zile lucrătoare de la data comenzii. Pentru comenzile din străinătate, livrarea poate dura 10–30 de zile, în funcție de țara de destinație (pentru Uniunea Europeană, termenul obișnuit de livrare este de cca. 20 de zile lucrătoare). Pentru comenzile din România, taxa de expediere este de 14 lei. Pentru comenzile din străinătate, taxa de expediere va fi calculată de sistem în funcție de greutate și țara de destinație.

 

Returnarea

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele cumpărate, fără nici o explicație, în termen de cel mult 14 zile de la data achiziționării. Pentru a fi acceptate la retur, cărțile trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare (nedeteriorate) și ambalate într-un mod care să le protejeze corespunzător pe durata transportului. Costurile de transport pentru retur revin clientului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produselor care, din cauza ambalării necorespunzătoare, ne parvin deteriorate sau în cantitate incompletă.

 

Cheltuielile cu returnarea produselor revin în totalitate clientului.

 

În termen de 30 de zile de la primirea produselor returnate vă vom restitui prin transfer bancar sau mandat poștal valoarea cărților, din care se scade taxa inițială de expediere.

 

← Cum plătescProtecția datelor →
Copyright © 2007–2020 Editura Cartea Copiilor