În această perioadă cartea cadou este Spune-mi o poveste. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
Livrarea comenzilor se face numai în zilele lucrătoare (luni-vineri, orele 9-17).

Cum cumpăr – plata

Informații despre completarea formularului de comandă, plata ramburs și plata online cu cardul

După ce ați ales cărțile pe care doriți să le cumpărați, apăsați pe butonul TRIMITE COMANDA și veți fi redirecționați spre pagina de trimitere a comenzii (formularul de comandă).

 

Dacă dețineți un cod de reducere emis de Cartea Copiilor, introduceți-l în câmpul prevăzut la începutul formularului de comandă și apăsați butonul VALIDARE COD.

 

În partea de sus a formularului de comandă va fi afișată lista detaliată a cărților pe care le-ați ales, cu titlul, autorul și prețul indicate pentru fiecare. Introduceți numărul de bucăți dorit din fiecare carte (dacă e mai mare de valoarea precompletată de 1 bucată).

 

Completați cu atenție datele de livrare: numele și prenumele așa cum sunt trecute în cartea de identitate, adresa completă, orașul, județul, țara. Vă rugăm să introduceți un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru a putea comunica rapid cu destinatarul comenzii, dacă este cazul, și pentru a primi e-mailul de confirmare a comenzii.

 

Alegeți modalitatea de plată: ramburs (la primirea coletului) sau online cu cardul. Comenzile din străinătate pot fi achitate doar online cu cardul.

 

Completați și datele de facturare doar dacă doriți ca factura să fie emisă pe persoană juridică (firmă) sau pe alt nume decât cel de la livrare (de ex. în cazul în care doriți să trimiteți cărți altei persoane, dar să le achitați dv.).

 

Verificați datele introduse, apoi apăsați butonul TRIMITE COMANDA din partea de jos a formularului. Datele comenzii dv. vor fi introduse în baza de date și veți primi un e-mail de confirmare.

 

Icon securitate LibraPay

 

Plățile online cu cardul sunt procesate prin LibraPay. Datele dv. bancare nu vor fi stocate nici un moment pe serverul Cartea Copiilor, ci sunt transmise criptat direct la banca dv. pentru procesarea plății. Mai multe detalii puteți găsi la www.librapay.ro. Pentru probleme legate de plățile online cu cardul puteți apela serviciul LibraPay de suport tehnic la suport-librapay@librabank.ro sau la telefonul 021 2095666.

 

← Cum cumpărLivrarea →
Copyright © 2007–2020 Editura Cartea Copiilor