În această perioadă cartea cadou este Poezii din copilărie. Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.). Oferta NU se cumulează cu alte beneficii (coduri de reducere, vouchere etc.).


EXPEDIERE GRATUITĂ PRIN CURIER în toată România pentru comenzile de minimum 140 de lei.
Taxe de expediere pentru comenzile din România mai mici de 140 de lei:
• Curier București: 12 lei, livrare în 24-48 de ore
• Curier România: 19 lei, livrare în 1-5 zile lucrătoare
• Poșta Română: 14 lei, livrare în 8-15 zile lucrătoare

Termeni și condiții de utilizare

Vă mulţumim pentru interesul faţă de cărţile şi activitatea editurii noastre. Vizitarea de către dumneavoastră a acestui site este echivalentă cu acceptarea următorilor termeni:

Drepturi de autor, copyright

Conţinutul acestui site este, în totalitatea lui (textele, imaginile, codul sursă al paginilor etc.), fără nici o excepție, proprietatea editurii Cartea Copiilor (S.C. Cartea Copiilor S.R.L.) şi, în unele cazuri, a altor persoane juridice (firme) sau fizice (autori, ilustratori, traducători). Copierea oricărei părți, de orice dimensiune, din conţinutul acestui site fără acordul prealabil al editurii Cartea Copiilor și al proprietarilor terți este interzis și contravine legilor în vigoare românești și internaționale.

 

Utilizarea site-ului

Editura Cartea Copiilor nu poate fi făcută responsabilă pentru deteriorări ale sistemelor de calcul sau ale altor echipamente cauzate de navigarea pe acest site. De asemenea, editura nu poate răspunde de securitatea modului dumneavoastră de a accesa internetul și nu i se pot imputa în nici un caz costurile legate de acesta (abonamente internet sau comunicații mobile etc.). Toate informaţiile din acest site sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere sau de programare. Editura Cartea Copiilor îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificare a acestui site, de orice natură (inclusiv preţurile produselor și taxele de expediere), fără o notificare prealabilă.

 

Cartea cadou pentru comenzile online

Cartea cadou se oferă pentru toate comenzile online care nu beneficiază de alte oferte speciale, cum ar fi codurile de reducere sau voucherele. Comenzile online la care se aplică un cod de reducere sau un voucher (validat în pagina de trimitere a comenzii) NU beneficiază de carte cadou.

 

Date personale, confidențialitate

Datele şi informaţiile pe care ni le furnizaţi prin vizitarea acestui site şi efectuarea de comenzi online vor fi folosite de editura Cartea Copiilor doar pentru a vă expedia cărţile comandate şi pentru activitatea internă a editurii (gestiune comenzi, trimiterea de newslettere dacă v-ați exprimat acordul în acest sens, analize economice, statistici etc.). Datele dumneavoastră nu vor fi făcute publice pe site-ul editurii sau pe materiale publicitare și nu vor fi transmise, nici măcar parţial, altor firme sau persoane fizice. Datele pot fi furnizate doar autorităților statului, în urma unor solicitări legale justificate.

 

Garanții

Editura Cartea Copiilor garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Dacă, în mod excepţional, descoperiţi cărţi cu defecte de fabricaţie sau alte titluri decât cele comandate, editura va înlocui gratuit exemplarele necorespunzătoare. Editura Cartea Copiilor nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente survenite după livrarea comenzilor în bune condiții: depozitare în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

 

Dispute

Orice dispută apărută între Editura Cartea Copiilor și clienții săi va fi rezolvată pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale în vigoare și soluționarea disputelor se va face prin apel la instanțele judecătorești competente din România.

 

← Livrarea
Copyright © 2007–2018 Editura Cartea Copiilor